Slikartsvo i vajartstvo za odrasle

Stvarajte sa strašću i isnpiracijom!

Na našem kursu slikarstva i vajanja za odrasle, pod vođstvom akademske umetnice Nore Evetović, pružamo vam izuzetnu priliku da se opustite i izrazite svoju kreativnost u inspirativnom okruženju. Ovaj kurs je savršen za sve koji žele da se distanciraju od svakodnevnog stresa i utonu u svet umetnosti.

Kroz ovaj program, učićete različite tehnike crtanja, slikanja i vajanja, uključujući akvarel, ulje na platnu, skulpturu i kolaž. Akcenat će biti na razvoju vašeg ličnog umetničkog izraza, uz fokus na istraživanje i izražavanje vaših unutrašnjih osećanja i misli. Nora Evetović će vam pomoći da razvijete jedinstven stil i unapredite svoje umetničke veštine kroz pažljivo vođene vežbe i individualnu podršku.

Pored tehničkog usavršavanja, ovaj kurs pruža priliku za umetničko samorazumevanje i duhovno obogaćivanje, dok radite u prijateljskom i podsticajnom okruženju. Bilo da ste početnik ili već imate iskustva u umetnosti, naš kurs nudi kreativnu slobodu i podršku kako biste mogli istraživati i ostvarivati svoje umetničke ideje.



Ispunite formular kako biste se prijavili za kurs.

Uskoro ćemo vam se javiti sa svim potrebnim informacijama.

Kurzus beiratkozas felnott