Eloquence


Naš cilj u Centru za strane jezike Eloquence je da pomognemo polaznicima svih uzrasta da se oslobode treme i steknu samopouzdanje u aktivnoj upotrebi engleskog jezika.

Kroz personalizovan pristup, pažljivo odabrane materijale i stručan kadar, trudimo se da svima omogućimo da savladaju veštine pričanja, čitanja, pisanja i slušanja, dok se posebno fokusiramo na funkcionalnu upotrebu gramatike i konverzaciju.

PO ČEMU SMO JEDINSTVENI


Eloquence se izdvaja po svom radu u malim grupama, sa maksimalno šest polaznika, što omogućava stvaranje opuštene i pozitivne atmosfere u kojoj svaki polaznik dobija individualnu pažnju.

Naš stručni kadar, predvođen Draganom Škrbić, diplomiranim profesorom engleskog jezika i književnosti, koristi pažljivo odabrane materijale koji osiguravaju da svaka lekcija bude efikasna i prilagođena potrebama polaznika.

Poseban akcenat stavljamo na konverzaciju i razbijanje “misterije” gramatike, čineći je pristupačnom i korisnom.


Učenje engleskog jezika više nije samo dodatna veština, već ključ za globalnu komunikaciju i profesionalni uspeh.

U Centru za strane jezike Eloquence verujemo da je samopouzdanje u korišćenju jezika presudno, i zato radimo na tome da svaki polaznik postane siguran u svoje jezičke veštine.

Naša ponuda kurseva, koja obuhvata sve uzraste i nivoe znanja, od predškolaca do odraslih, uključujući i pripremu za Cambridge ispite i poslovni engleski, omogućava svakom polazniku da pronađe svoj put ka uspehu u učenju engleskog jezika.


A1

A2

B1

B2

C1

C2

Prijavite se!

Započnite edukaciju Vaše deca sa nama.