Kockica


Naš cilj sa edukativnim programom Kockica je da deci od 5 do 7 godina omogućimo kvalitetan i zabavan početak obrazovnog puta.

Program je osmišljen da kroz igru i kreativne aktivnosti deca steknu osnovne intelektualne veštine koje će im biti neophodne za uspešno školovanje i učenje.

Želimo da deci pružimo čvrste osnove, razvijemo njihovu radoznalost i sposobnost da rešavaju probleme sa samopouzdanjem.

PO ČEMU SMO JEDINSTVENI


Kockica se izdvaja po svom inovativnom pristupu, jer je kreiran od strane stručnog tima koji uključuje Ričarda Nemeta, mladi vizionar i vaspitač, Žombora Rožu, inovatora intelektualnih veština, i Silviju Šandor, kreatora edukativno didaktičkih igara.

Naš program kombinuje bajke, situacije iz svakodnevnog života i didaktičke igre kako bi deci na razumljiv i zanimljiv način približio važne teme.

Svaki čas je pažljivo osmišljen da razvije određenu intelektualnu veštinu, bilo da je reč o logičkom razmišljanju, rešavanju problema ili kreativnosti. Kroz igrolik pristup, deca da steknu nova saznanja, da razvijaju ljubav prema učenjun, radne navike i pažnju.


Period od 5 do 7 godina je ključno vreme za razvoj dečjih intelektualnih i socijalnih veština.

Program Kockica je važan jer pomaže deci da se pripreme za buduće obrazovne izazove na način koji je prilagođen njihovom uzrastu i interesovanjima.

Kroz igru i interaktivne aktivnosti, deca uče kako da se suoče sa različitim izazovima, razvijaju svoje analitičke sposobnosti i grade samopouzdanje.

Ovo im omogućava da sa lakoćom pređu iz vrtića u školsko okruženje, spremni da uspešno savladaju nove zadatke i obaveze. Kockica nije samo obrazovni program, već temeljna priprema za sve što dolazi u budućnosti.

Prijavite se!

Započnite edukaciju Vaše deca sa nama.