Da Vinčijevim tragovima


Cilj nevladine organizacije “Da Vinčijevim tragovima” je da deci, mladima i odraslima pružimo jedinstvene obrazovne i kulturne doživljaje koji kombinuju bogatu tradiciju sa savremenim pristupima.

Naša misija je da inspirišemo i podstaknemo svakog učesnika naših programa da usvaja nova znanja, razvija kreativnost i stvara nešto značajno, oslanjajući se na multidisciplinarne metode i inovativne pristupe.

PO ČEMU SMO JEDINSTVENI


“Da Vinčijevim tragovima” se ističe po svom jedinstvenom pristupu obrazovanju i kulturi, koji spaja tradicionalne vrednosti sa modernim tehnikama učenja.

Organizujemo raznovrsne aktivnosti, od zabavno-edukativnih kvizova poput popkulture #after!, do Šahovskog gejm šoa Chesstivity, koji deci omogućava da kroz igru i zabavu usvajaju važne veštine.

Za odrasle smo spremili programe, kao što je kviz opšte kulture Krug, koji pruža priliku za zajedničko učenje i upoznavanje kolektivnih vrednosti. Svaka aktivnost osmišljena je da podstakne intelektualni i kreativni rast, kako pojedinca, tako i zajednice.


Obrazovanje i kultura su temelji razvoja svakog društva.

Naši programi su važni jer deci, mladima i odraslima nude priliku da na interaktivan i zabavan način istražuju svet oko sebe, razvijaju kritičko mišljenje i stiču nova znanja koja su primenljiva u svakodnevnom životu.

Kroz naše aktivnosti, učesnici se upoznaju sa bogatom tradicijom, dok istovremeno razvijaju veštine potrebne za suočavanje sa izazovima budućnosti

“Da Vinčijevim tragovima” doprinosi stvaranju obrazovnih i kulturnih prilika koje omogućavaju svakome da ostvari svoj puni potencijal i doprinese društvu na smislen način.

Prijavite se!